Samen bereik je meer dan alleen!

Resultaatgericht groeien met je bedrijf

Samen bereik je meer dan alleen

 

Resultaat gericht groeien met je bedrijf

 

Bedrijfsgroei

Ben je toe aan bedrijfsgroei?

Is het volgende voor jou herkenbaar? Je bent zelfstandig ondernemer: succesvol, gedreven, enthousiast en ambitieus met een omzet vanaf € 80.000,- . Je bent je bedrijf gestart om je droom waar te maken. Maar er ligt teveel op je bordje. Je voert zelf werk uit waarvoor je andere mensen in kunt huren. Waarom doe je dat? Waarom pak je zelf klussen op waar andere mensen voor ingehuurd kunnen worden? Waarom besteed je niet uit?

Je hebt behoefte aan iemand die je ontzorgt en taken uit handen neemt. Zodat jij je kunt richten op je core business en op je bedrijfsgroei, maar misschien voel je persoonlijke belemmeringen? Vind je het vervelend om anderen te vragen taken uit te voeren? Of vind je dat je sommige dingen onmogelijk aan een ander kunt overlaten?

Wat de reden ook is: als je niet uitbesteedt, doe je jezelf tekort!

Want in de tijd dat jij het werk doet dat anderen kunnen doen, kun jij je niet richten op dat waarin je de meeste waarde toevoegt – of zou moeten toevoegen. Zoals je bedrijfsontwikkeling, plannen voor de langere termijn, structurele verbetering en bedrijfsgroei. Er is niets mis met hard werken, maar besteed je tijd en energie dan wel aan de goede dingen.

Wat jij nodig hebt is een virtueel business partner! De partner die met jou meedenkt in jouw bedrijfsprocessen, doelen en bedrijfsplannen. Met mijn meer dan 24 jaar ervaring in managementondersteuning kan ik heel veel voor jou als zelfstandig ondernemer betekenen. Ik ben zelf ook ondernemer en weet hoe moeilijk het kan zijn om te focussen als je te veel bijzaken aan je hoofd hebt. Ook valt het niet mee om taken aan iemand anders over te dragen. Je geeft immers een stukje van jezelf uit handen. Maar je zult wel moeten! Als je wilt groeien, je bedrijf verder wilt ontwikkelen en daarnaast meer balans in je leven wilt, kun je niet alles zelf blijven doen. Een te grote stap ineens? Niet nodig, je kunt ons al inhuren vanaf 3 uur per week.

Verdien ik de investering in een team wel terug? Op deze vraag is geen eensluidend antwoord mogelijk. Maar de voordelen zijn legio. Veel van wat onze samenwerking je zal opleveren, is moeilijk in geld uit te drukken. Wat zijn onderstaande voordelen je waard?

 

Z

Je verdient tijd terug, waarin jij je bezig kunt houden met je core business: en tijd is geld!

Z

Je kunt je richten op wat je het leukste vindt om te doen

Z

Je kunt je bedrijf laten groeien

Z

Het komt de balans werk-privé ten goede

Wil je weten of jij toe bent aan een team en of de bedrijfsgroei module voor jou geschikt is? Vraag dan een Skypegesprek aan.

Bedrijfsgroei module / VIP-dag

De bedrijfsgroei module is er speciaal voor zelfstandige ondernemers die de volgende fase in hun bedrijf hebben bereikt en willen weten hoe zij met een team kunnen gaan samenwerken om bedrijfsgroei te krijgen zónder dat zij alles alleen moeten uitvoeren. Omdat wij zelf ook ondernemers zijn kennen wij alle ins en outs van het ondernemen.

We nemen jouw bedrijf onder de loep en bekijken gezamenlijk naar de stappen die nodig zijn om ruimte te creëren voor bedrijfsgroei. Als team geven wij met behulp van de SBM-methode aan hoe je jouw succesvol bedrijf verder opbouwt. We laten zien waar je meer structuur kunt aanbrengen waardoor je meer tijd beschikbaar krijgt en je bedrijf kunt laten groeien.

Samen maken we een werkplan een jaarplanning, waarin we bepalen hoe we dit het beste kunnen uitvoeren. Ook bekijken we samen je e-mailmarketing en maken we een planning van de e-mails (e-mail marketing campagne). We gaan dus echt actief werken aan jouw trust funnel.

Breng jij dit alles in de praktijk, dan zul je voelen en ervaren hoe het is om gestructureerd en met een virtueel team te werken. En dat geeft rust. Veel rust. Je zorgen over te weinig tijd en geen balans meer hebben verdwijnt, zodat je kunt blijven bouwen aan jouw bedrijf.

Met de bedrijfsgroei module bekijk je het ondernemen en samenwerken met een team voor altijd anders.

Onderdelen uit de bedrijfsmodule zijn:

  • We kijken naar jouw bedrijfsplannen
  • We beoordelen samen of jouw manier van werken de ideale manier is
  • We bepalen op welke bedrijfstaken een VP wordt ingezet.
  • Geef ik een toelichting op de SBM-methode
  • En maken we samen een plan van aanpak

Je kunt de Bedrijfsgroei module met een VIP-dag laten starten. Deze VIP dag of dagdeel vindt plaats op jouw eigen kantoor, de plek waar het allemaal gebeurd. Na deze intensieve, productieve dag, heb je een samenwerkplan waarmee we aan de slag kunnen. Een plan waarbij jij je fijn voelt. Je staat er niet alleen voor. Samen komen wij verder, vind je houvast om je doelen te bereiken en gaan we samen voor resultaat. Wij willen namelijk net zo graag als jij dat je als ondernemer slaagt. Want dat is nu eenmaal onze passie. Deze VIP dag is ook apart te boeken. 

Ben je nieuwsgierig naar deze bedrijfsgroei module en wil je graag een keertje Skypen over wat dit jou oplevert? Stuur mij dan een mailtje en we maken een afspraak voor een Skype-date. Je kunt dan vertellen over je bedrijf, waarmee je worstelt en kijken we of er chemie is. Om samen de wereld te veroveren moet er immers wel een klik zijn. Ik hoor graag wat jou drijft, hoe je business model eruit ziet en wat je doelen zijn.

Wil jij bedrijfsgroei of wil je een VIP dag boeken, mail mij dan en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Voordat we elkaar spreken vraag ik je of jij je bedrijf kort wilt omschrijven en waarom je denkt dat het VT jou kan helpen. En natuurlijk wil ik graag weten of jij er klaar voor bent om een samenwerking aan te gaan.

Neem contact met mij op: irene.put@pro-va.nl of bel 06-29270254.