Samen bereik je meer dan alleen!

Resultaatgericht groeien met je bedrijf

Samen bereik je meer dan alleen

 

Resultaat gericht groeien met je bedrijf

 

Het online programma voor ambitieuze online ondernemers,

die nu echt een winstgevend bedrijf willen gaan runnen!

My Brand, word een sterk merk!

Start wanneer jij dat wil!

 

Nu met 50% korting!

 

Herken jij je hierin?

A

Je bent een (online/virtueel) ondernemer met ambitie.

A

Je wilt met jouw bedrijf doorschakelen naar de volgende fase.

 

A

Je wilt meer omzet, maar je hebt nog niet duidelijk hoe je dit gaat realiseren.

A

Je wilt je meer gaan ontwikkelen in je eigen (online) marketing.

Dan ben jij toe aan “My Brand” en is dit het juiste programma voor jou!

“My Brand” is een 3 fase programma waarin je leert hoe ondernemers ‘dol’ op jou en jouw bedrijf worden en blijven!
 

Fase 1 “Ik en mijn bedrijfsfundering”
In deze fase ga je werken aan je kernwaarden, je identiteit en imago en je gaat je marketingboodschap neerzetten. Je leert een stevige fundering voor je bedrijf te bouwen en door zelf een sterk merk te worden zul je merken dat klanten jou gaan benaderen voor een langdurige samenwerking. Je hoeft niet zelf meer te zoeken naar klanten, maar jij wordt gevonden door jouw toekomstige ideale klant! 

Fase 2 “Ik en mijn klant”
In deze fase ga je o.a. je doelen stellen en bepalen wie nu jouw ideale klanten zijn, waar ze rondhangen en hoe zij jou dus gaan helpen jouw doelen te bereiken. Je leert je zo neer te zetten d.m.v. een merkverhaal dat klanten bewust voor de samenwerking met jou kiezen. Je zult een klantmagneet worden. Omdat je de samenwerkingspartner bent die de balans in hun bedrijf terug brengt. Jij bent van belang. 
Je krijgt continuïteit in je omzet en kun je verder gaan bouwen aan je bedrijf. 

Fase 3 “Ik en zichtbaar dus vindbaar”
In deze fase leer je hoe je zichtbaar wordt door goede online marketing toe te passen. Contentplanningen op te maken en content te schrijven. In deze fase rond je jouw marketing funnel (trust funnel) af en laat je hem doorlopen naar jouw sales funnel (deze twee funnels kunnen niet los van elkaar bestaan). We gaan samen aan de marketingstrategie werken en marketing funnels opzetten die echt voor jouw gaan werken. Met deze funnels ga jij leren hoe je de buying yourney van jouw klanten positief kunt beïnvloeden. In deze laatste fase gaan we de sales funnel inrichten waar een goede lancering onderdeel van uit maakt. 

My Brand is voor ondernemers met ambitie, die toe zijn aan de volgende stap, maar hun marketing nog niet goed op orde hebben. Voor de ondernemer die een succesvol bedrijf wil creëren. Die toe is aan waardevolle samenwerkingen. Die wil leren wat ondernemen is en dit samen met een business/implementatie manager wil gaan oppakken.

Je wordt een happy en

succesvolle ondernemer.

Wil jij groeien en de stap zetten om meer klanten en een vaste omzet te krijgen? Om financieel ruimte te krijgen om te doen wat je wilt? Dat je niet meer afhankelijk bent van je opdrachtgevers, maar dat je kiest voor succes en bedrijfsgroei?

Vraag vandaag nog het intakegesprek aan en kies voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Het draait om Passie. Passie voor je bedrijf. Passie voor je klanten. Wat is jouw passie, jouw hartverlangen? Of te wel jouw WHY!

Wanneer je dit in je uitingen naar buiten duidelijk maakt dan willen klanten graag met jou aan de slag.

Programma 

My Brand programma

A

Wat krijg je:

A

10 modules bestaande uit video’s, kennisdocumenten en opdrachten

A

Deelname aan besloten Facebookgroep waar je kunt sparren met de andere ondernemers

€ 994,-  nu met 50% korting prijs: € 497,-*

* of in drie termijnen van € 199,- (er geldt dan wel een toeslag)

Hoe ook ik de stap naar de volgende fase zette ……

Mijn ondernemersleven ging in oktober 2013 van start. Ik startte met de opleiding “Binnen 10 weken een lopend VA bedrijf” en ook direct met mijn eerste opdracht. Ik gaf in augustus 2014 mijn vaste baan op en ging voor de volle 100% voor het ondernemerschap. Heel stapsgewijs breidde ik mijn virtueel bedrijf uit.

Omdat ik merkte dat vanuit de ondernemers steeds meer vraag kwam naar professionals met online marketing kennis, ging ik in 2015 van start met het 6 maandenprogramma “Virtueel Succes”. En ook kreeg ik steeds meer de vraag om online leeromgevingen te bouwen waardoor ik besloot om naast het 6 maanden programma ook te starten met de training “Bouw prachtige online programma’s”. En zo bouwde ik maar door. 

Deze trainingen waren echter vooral gericht op kennisverbreding om mijn klanten nog meer te kunnen ontzorgen. Ik vergat dat ik óók een ondernemer was die aan zijn eigen bedrijf moest gaan werken. Zorgen voor bedrijfsgroei, continuïteit in omzet en persoonlijke ontwikkeling. Dus in 2016 besloot ik met een business coach aan de slag te gaan. Het was Pro-VA time geworden! En omdat ik wist hoe je acties moest uitvoeren (dus implementeren van je ideeën) werd dit coach traject voor mij wel een succes.

En weet je, ik heb in 5 jaar tijd zo’n mooi virtueel bedrijf neergezet en is Pro-VA zo gegroeid dat ik met heel veel trots onderneem. Ik houd van mijn bedrijf en van mijn klanten en ik ben super blij met mijn teamleden, want samen bereik je meer dan alleen. In al deze jaren heb ik zo veel ondernemerskennis opgedaan dat ik nu veel meer naast mijn klanten sta en meedenk in hun bedrijfsgroei. Omdat ik mijn eigen bedrijf heb laten groeien, meer omzet ben gaan draaien kan ik zeggen dat ik een ervaringsexpert ben en daardoor een klantmagneet geworden.

Maar waarom dit 3 fase programma?
Ik heb deze online training gebouwd, zodat ik jou ook kan helpen te leren om te bouwen aan jouw eigen (online) bedrijf, zodat jij ook een succesvol ondernemer kunt worden. In dit programma krijg je handvatten aangereikt waarmee je jouw bedrijfsfundering versterkt en waarop je kunt door bouwen.

Continuïteit in je omzet, dus nooit meer wakker liggen en niet

meer altijd maar ja zeggen!

Er zijn succesvolle ondernemers die hun organisatie naar betere prestaties en resultaten leiden omdat ze actief werken in hun eigen bedrijf.


Geloof me als ik zeg dat een goede bedrijfsfundering goud waard is.

Wanneer jij een stevige fundering hebt gebouwd, je marketing goed staat en je bouwt aan de vertrouwensband met jouw klanten dan ben je succesvol bezig. Deze manier van ondernemen zorgt voor stabiele omzet. Een omzet waarmee jij jouw bedrijf  weer kunt laten groeien naar volgende fases.

Mijn doel met dit programma is om ondernemers te helpen een bedrijfsfundering neer te zetten waar zo’n behoefte aan is. Tijdens maar ook na het programma denk ik actief mee over de marketingcommunicatieplannen en over de doelen die bereikt moeten gaan worden en help je succesvol te worden en een goedlopend bedrijf te runnen.

Wil jij ook een succesvolle ondernemer worden en vindbaar zijn voor jouw ideale klanten? 

Volg dan zeker mijn online programma.

Wat levert dit programma jou op?


Na dit programma ben jij een sterk merk. Je weet wat je waarden zijn en hoe je zichtbaar bent voor jouw ideale klanten. 
Je hebt een duidelijk business concept ontwikkeld en voor een goed werkend verdienmodel gekozen. Na dit programma ben jij klaar voor business!! 

Ik ben super blij met Irene als mentor! Ze kent de klappen van de zweep als drukke en succesvolle ondernemende VM en dat is heel waardevol voor een VA/VP zoals ik.

Haar kennis en support zijn heel waardevol! Mede dankzij haar online training, haar steun, enthousiasme en adviezen heb ik een nieuwe richting gevonden als VA.

Echt top Irene, bedankt!

Matty Ouwers

Virtual Professional, De Pinterest VA

Programma 

My Brand programma

A

Wat krijg je:

A

10 modules bestaande uit video’s, kennisdocumenten en opdrachten

A

Deelname aan besloten Facebookgroep waar je kunt sparren met de andere ondernemers

€ 994,-  nu met 50% korting prijs: € 497,-*

* of in drie termijnen van € 199,- (er geldt dan wel een toeslag)

Algemene Voorwaarden
Pro-VA | Academy