Professioneel Virtueel Team

Pro-VA bestaat nu een aantal jaren en het loopt goed, mag ik wel zeggen. De ondernemingen die wij ondersteunen groeien. En natuurlijk groeit onze samenwerking mee! ‘Nee’ verkopen doe ik niet graag. Bovendien heeft iedereen zo haar eigen specialiteiten: die van mij liggen in het meedenken op strategisch niveau en marketing. Het is mij een waar genoegen als de ondernemer zo nog verder ontlast wordt, zich verder kan ontwikkelen en de ruimte krijgt om te groeien. Daarom heb ik een professioneel virtueel team om mij heen gecreëerd. Echte profs, met weer hun eigen specialiteiten. Hierdoor kan iedereen zich richten op waarin hij uitblinkt. Uiteraard ook een boost voor de continuïteit, zo’n heel team. Want ik ben gek op werken, maar wil ook wel eens op vakantie ….

Hoe werkt dat dan met zo’n heel team? Je blijft gewoon zaken doen met mij. Als er een klus is waarvoor ik geen tijd heb of waarin iemand anders uit het team meer thuis is, dan beleg ik die klus bij hem of haar. Ik noem ze collega’s, maar ook zij zijn op hun beurt weer zelfstandige ondernemers. Ik fungeer als de linking pin tussen jou en mijn team. Je houdt één aanspreekpunt en hoeft niet met alle teamleden afzonderlijk te overleggen. Je wilde tenslotte iets uit handen geven! Het is mijn rol om de ondernemers vrij te maken van bijzaken, zodat ze volop kunnen ondernemen. We noemen het bijzaken, maar het is natuurlijk wel van het grootste belang dat je dagelijks management en operationele zaken gedaan worden. Wij zijn je rots in de branding en steun en toeverlaat. Er is sprake van een gelijkwaardige relatie en het succes van de ondernemer is het succes van het team.

Groeien hoort bij ondernemen. Je bent gewend geraakt aan onze samenwerking en de vrijheid die je daarmee hebt terugveroverd. Hoe fijn is het dan als de ondersteuning en het ontzorgen gewoon doorgaan als je VA een dagje vrij heeft? Een professioneel virtueel team biedt hier de oplossing en je profiteert van ieders specialisme op de koop toe. Een onvervalste win-win situatie! Slechts tijdelijk extra ondersteuning nodig vanwege een project? Uiteraard is dit ook mogelijk. Welke expertise komt hiermee allemaal binnen handbereik?

g

Project management en op strategisch niveau meedenken en -werken met je bedrijf

Dagelijks management en hierdoor uitstekend klantcontact

Online marketing zorgt voor grotere zichtbaarheid en meer prospects

Technische kennis van websites, mailsystemen, bouw en onderhoud online academy enz.

Debiteuren-/crediteurenadministratie

Wil je eens praten over de mogelijkheden van samenwerking met een virtueel team? Samen sparren of meteen een marketingplan opstellen? Boek een VIP-dag om jouw bedrijfsgroei in beeld te brengen. Ik popel om contact met je op te nemen!