Samen bereik je meer dan alleen!

Resultaatgericht groeien met je bedrijf

Samen bereik je meer dan alleen

 

Resultaat gericht groeien met je bedrijf

 

Ik heb een 3 fase methode ontwikkeld, die in 7 stappen zorgt voor een goed op elkaar afgestemde samenwerking met als einddoel bedrijfsgroei.

Hoe gaat onze samenwerking van start? Ik vind dat een structurele verbetering vraagt om een gestructureerde aanpak. Ik heb daarom een methode ontwikkeld die ons in drie fasen brengt naar een gestroomlijnde samenwerking, met een duidelijk resultaat. Namelijk: groei voor jouw onderneming. Deze methode heb ik de SBM-methode genoemd. De afkorting staat voor ‘samen bereik je meer’. Dat is echt mijn credo en de methode heeft zijn nut al keer op keer bewezen. Korte beschrijving:

Fase 1 Clean Desk (2 delen).
Orde op zaken stellen / overzicht creëren / inzicht krijgen in wat nodig is / direct al een bedrijfstaak uit handen nemen, bijvoorbeeld dagelijks management beter inrichten; online marketing, social media (wat is er m.b.t. tot het geen jij aanbiedt nodig?).

Fase 2 Advance Support (2 delen).
Professionaliseringslag systemen beter inrichten, implementeren, doel: slimmer / sneller werken. Toe om meer te gaan delegeren.

Fase 3 Business Support (3 delen)
Bedrijfsgroei; je bedrijf groeit meer en meer. Marketingplanning integreren. e-mail marketing / campagne opzetten. Doelen voor een heel jaar ombuigen naar acties. Opzetten van een Marketing funnel (of te wel een trust funnel).

Vragen over mijn unieke methode?
Neem dan zeker contact met mij op. Of wil je direct een VIP-dag plannen, waarin ik mijn SBM3-methode bespreek? Mail me dan op: irene.put@pro-va.nl