Testimonials

 

Kun je duidelijk aangeven wat ik doe? En wat het resultaat is?

 1. Voor mij ben je degene die ervoor zorgt dat systemen goed werken: autorespond, timetrade, trello, website, FB acties, LinkedIn. Zonder deze activiteiten was ik niet in staat geweest zoveel naamsbekendheid en zoveel klanten te verwerken. 
 2. Tevens ben je voor mij de gesprekspartner om het marketingbeleid uit te stippelen. Om na te denken over toekomstige stappen.

Wat straal ik uit?

 1. Daarin heb je een grote ontwikkeling doorgemaakt. Je hebt altijd professionaliteit uitgestraald. Daarvoor heb je ook ruime werkervaring.
 2. Wat er nu bijgekomen is, zelfvertrouwen: het weten wat je waarde bent.

Wat zijn mijn kwaliteiten?

 1. Je kwaliteiten zijn vooral dat je echt een groot doorzettingsvermogen hebt. Als iets niet klopt of lukt, dan accepteer je dat niet. Bij het opzetten van onze beide bedrijven (Topvrouw.nl en Pro VA) zijn we beiden op veel nieuwe dingen gestuit. Die volgens ‘systemen’ dan niet zouden kunnen. Dat accepteerde je niet. Het grote voorbeeld hiervan vind ik ons denkproces rondom ‘geboortejaar’. We voelden dat het zo moest, maar het kon niet. En toch is het gelukt.
 2. En naast doorzettingsvermogen ook creativiteit en behoefte om goed werk af te leveren (bewust geen perfectionisme genoemd, omdat je ook hebt “goed = goed genoeg” en daar ben ik heel blij mee.)
 3. Verder voel ik me door jou echt ondersteund in het opzetten en uitbouwen van mijn bedrijf. Dus ook betrouwbaarheid.

Waar sta ik voor?

 1. Voor ondersteuning op maat,
 2. Loyaliteit,
 3. Betrouwbaarheid,
 4. Stevigheid,

Als je mij zou aanbevelen bij een potentiële klant, hoe beschrijf je mij?

 1. Ik zou je alleen aanbevelen bij klanten die echt een uitdaging willen aangaan. Dus niet bij klanten die iets zeggen over ‘agendabeheer, secretariële taken (geen starters).
 2. Dus bij ondernemers die echt een ambitie hebben in de marketing, nieuwe wegen willen inslaan, daarbij ondersteuning nodig hebben om systemen op te bouwen en in te richten, online academie opbouwen. Dan zeg ik tegen hen, dat je bij jou moet zijn.

En dat wij nog maar lang mogen samenwerken!

 

Margreet van Rixtel

eigenaar bij, topvrouw.nl

“Irene is mijn hulplijn! Ze is er voor me als ik er zelf niet uitkom en dan blijkt keer op keer weer hoeveel kennis ze heeft. Ze ondersteunt me waar nodig en denkt actief met me mee. Ze neemt me werk uit handen en dat bespaart me tijd en geld. Buiten dat ze goed is in haar vak, op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, is ze ook gewoon een heel fijn mens om mee samen te werken”.
Dionne Hendriks

eigenaar bij, Thuis bij Dionne

“Eigenlijk is de term ‘assistent’ niet helemaal van toepassing op Irene. Natuurlijk is zij een kei in het structureren van systemen die essentieel zijn voor je business, maar waar haar toegevoegde waarde écht ligt is op het vlak van strategische advisering bijvoorbeeld bij een lancering. Daarnaast is ze leuk, slim én snel. Ik kan Irene en Pro-VA zeer aanbevelen als je strategisch ondersteuning nodig hebt bij lanceringen en bij het structureren van de basissystemen die belangrijk zijn voor jouw professionalisering!”
Mirjam van Gaalen

eigenaar bij, Miss Canvas

“Ruim vijf jaar werk ik met Irene Put van Pro-VA samen, zij verzorgt o.a. voor mij de opmaak en verspreiding van mijn nieuwsbrief en de tips van de week op de site en via Social Media. Ik lever de inhoud en zij doet verder de lay-out en de plaatjes die erbij moeten horen. Ik hoef me er niet mee te bemoeien, Irene doet dat volledig zelfstandig en professioneel. Daarnaast ligt mijn online academie qua techniek geheel in haar handen. Vernieuwingen in de lesmodules of uitbreiding van de leeromgeving worden professioneel door Irene opgepakt en doorgevoerd. Het gaat bij mij niet altijd even georganiseerd en gelukkig kan Irene dat flexibel opvangen. En verder is Irene een vrolijke en leuke meid!”

Anne Vrieze

eigenaar bij, WWZ Consultancy en WWZ Academie

“Begin 2017 ben ik voor het eerst met een VA gaan werken. De reden daarvan was dat ik te veel tijd kwijt was aan veel uitvoerend werk en ik graag meer tijd wilde overhouden voor het werken met mijn klanten en het verder laten groeien van mijn bedrijf. ik koos voor Irene omdat zij gestructureerd, rustig, doortastend én een fijne sparringpartner is. Ik heb samen met Irene mijn eerste LinkedIn Succes Event georganiseerd en dat liep mede door haar organisatietalent op rolletjes. Ik kan Irene en haar team dus van harte aanbevelen!”
Masja Slootweg

eigenaar bij, LinkedIn voor ondernemers

“Irene heeft mij heel goed ondersteund als ondernemer, met onder meer tekst en foto’s plaatsen op de website, mijn nieuwsbrief versturen, social media inplannen en mijn online academie Schrijf beter voor je bedrijf. Ze kent handige tools als AutoRespond en TimeTrade. Ze is leergierig en zoekt dingen als het nodig is tot op de bodem uit. Ze denkt mee op een praktische en nuchtere manier. Ze werkt heel zelfstandig en is stipt in haar afspraken. Het is ook daarom fijn om met haar samen te werken.”
Sasja Nicolai

eigenaar bij, Schrijfjerijk.nl

In mijn periode bij Zorgbalans heb ik 2,5 jaar met Irene mogen samenwerken. Zij was mijn personal assistent/secretaresse. Irene is accurate, loyale en discrete ondersteuner en bovendien een leuk mens. Weet wat belangrijk is om een ander te laten excelleren, Zij heeft veel werkzaamheden van mij overgenomen, is proactief en weet goed het onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken. Het is aan te raden om gebruik te maken van haar diensten.
Chris Noordhuis

Voormalig regio directeur Zorgbalans

Ruim 3 jaar hebben wij met Irene mogen samenwerken. Zij was mijn personal assistent/officemanager. Irene is loyaal en een leuk mens om mee te werken. Weet wat ze moet doen, denkt mee en pakt zelfstandig zaken op. Het is aan te bevelen om van de diensten van Pro-VA gebruik te maken.

Dennis Kuiper

Partner , Count & Cooper