Ik ben Irene Put, oprichter van Pro-VA (oktober 2013) en Online Business Growth (december 2018). En graag stel ik mij aan jullie voor: geboren op 23 april 1973 in Heemskerk en woonachtig in Beverwijk. Getrouwd met Oskar en moeder van Džan en Yasmine.

In oktober 2013 heb ik het mooie bedrijf (Professional Virtual Assistancy) opgericht, onder de naam Pro-VA. En inmiddels ben ik een professionele, gecertificeerde en drukbezette (Virtual) Business/Implementatie Manager. Sinds januari 2016 heb ik het bedrijf zelfs uitgebreid met een compleet virtueel team. En ben ik sinds december 2018 mede oprichter van Online Business Growth, waar ik samen met mijn partner Anita Faber collega ondernemers begeleid in hun totale bedrijfsvoering. Denk hierbij aan strategie, marketing en implementatie.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in management en bedrijfsvoering en heb dit altijd met veel plezier gedaan. Ik miste echter uitdaging en wilde meer ruimte voor persoonlijke groei. Graag wilde ik ook mijn kennis in communicatie/PR en Marketing in de praktijk tot uitvoering brengen. Tijd dus om voor mijzelf te kiezen en voor mijzelf te beginnen! Ik nam de stap en volgde de training ‘Binnen 10 weken een lopend VA bedrijf’ bij de Academie voor Virtueel Professionals.

Met wie zijn wij de ideale match?

Ondernemers zijn er natuurlijk in diverse soorten en maten. Degenen waarop wij ons voornamelijk richten zijn succesvolle zelfstandige ondernemers (m/v) tussen de 35 en 60 jaar, zoals consultants, coaches en trainers of kleine MKB bedrijven. Meestal hebben zij al een goedlopend/succesvol bedrijf met een omzet vanaf € 80.000,- op jaarbasis en zijn daarom in staat om een Business Manager inclusief een Virtueel Team in te schakelen. Doorgaans weten ze goed wat ze willen en beschikken ze over de kennis, vaardigheden en visie om hun bedrijf op een hoger plan te brengen. Maar ja, altijd weer dat tijdgebrek! Plannen moeten ook geïmplementeerd worden en daar komen wij om de hoek. Door onze ondersteuning kunnen onze ondernemers meer van het leven genieten en zijn ze niet meer uitsluitend met hun bedrijf bezig.

Met wie zijn wij de geen match?

Als je verwacht dat alleen anderen acties voor je gaan uitvoeren. Als je er niet mee kunt omgaan dat iemand je pusht om stappen buiten je comfortzone te zetten. Als je alleen maar klusjes wil uitbesteden en geen complete bedrijfstaken. Als je zelf graag de controle houdt en alles zelf wil blijven doen. Als je bij iedere uitgave denkt ‘Dat is best duur, zal ik het wel doen?’ in plaats van ‘Wat levert het mij op?’ Je beschikt nog niet over voldoende middelen om te investeringen in deze samenwerking. Als je nu wel wil samenwerken omdat je mij nu even nodig hebt en daarna lukt het je zelf verder wel weer. Je bedenkt zelf graag de acties en wil niet dat iemand anders daarin met je meedenkt. Als je te weinig omzet hebt en nog niet toe bent aan een samenwerking op maat. Als je denkt dat deze samenwerking binnen een maand winstgevend zal zijn. 

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaande, dan adviseer ik je om nog even verder rond te kijken of anderen misschien beter bij je passen.

En wat kun je van ons verwachten?

Als Business/Implementatie Manager werk ik graag mee aan de strategie en de uitvoering van bedrijfsplannen. Denk dan aan het opstellen van een zeer goed uitvoerbaar implementatieplan voor je project. Met precies de goede mate van detail, inclusief de in te zetten tools en programma’s. Geen plan zonder uitvoering. En ook hier staan we weer voor je klaar. Met een compleet virtueel team achter de hand wordt het alleen maar makkelijker om met je mee te groeien! Bovendien zijn wij stuk voor stuk professionals. Goed voor de kwaliteit. En natuurlijk is ook de continuïteit gediend als je een heel team kunt inzetten.

En de routineklussen, wie doet die?

Wij natuurlijk! Want na implementatie volgt het onderhoud en alle uitvoerende taken. Jij wilt graag ondersteuning bij dit dagelijks management en wij bieden dat. En ook bij je debiteuren- en crediteurenbeheer en je (online) marketing, PR en communicatie. Of dit nu online is of traditioneel, wij zijn er in thuis. Een greep uit wat we voor je kunnen betekenen: email- en agendabeheer, website up-to-date houden, online leeromgeving bouwen, facturen verzenden, betalingen bewaken, nieuwsbrieven verzenden en het zorgen voor meer zichtbaarheid van je bedrijf. Terwijl wij dat allemaal doen, heb jij je handen vrij om je onderneming te profileren en positioneren. En wat ik zelf voor jou als manager kan betekenen is strategisch meedenken, marketingplannen samen opmaken en uitwerken en de bewaking van de uitvoering.

Resultaat: meer klanten, online zichtbaarheid, slimmer werken en meer omzet.

We hebben al een aantal mooie en uitdagende opdrachten te pakken. En we mogen dan virtueel zijn, we voelen ons niet minder trots om deel uit te mogen maken van deze ondernemingen! Jullie succes voelt ook als ons succes.

Vragen?
Neem dan zeker contact met mij op. Of wil je direct een bedrijfsgroei gesprek plannen om je bedrijfsplannen te bespreken? Mail dan ook: irene.put@pro-va.nl

Virtuele groet,
Irene

Samen bereik je meer dan alleen!

Nu ben ik dus zelf ondernemer en ondervind aan den lijve wat jullie ook dagelijks meemaken. Tijd tekort, stress. En zeker in het begin werk en privé totaal niet in balans. Maar was ik niet juist ondernemer geworden om zelf mijn werktijd te kunnen indelen? Om zo meer tijd aan mijn gezin te kunnen besteden?

Ik had zelf ook assistentie nodig! Samenwerken was natuurlijk de oplossing en inmiddels heb ik mijn bedrijf naar dit hogere niveau kunnen brengen met Online Business Growth. Een aanrader.

Via deze link stel ik graag het implementatieteam aan je voor. Jij als ondernemer houdt natuurlijk wel één aanspreekpunt; ik blijf je sparringspartner!

Our teamwork works for your dreamwork!